Deelnemers expositie 02-10-2011.

 

 

Cor van Duffelen  Abstracte wanddecoraties.

 

 Cor is 64 jaar en Rotterdammer van geboorte. Vanaf zijn 20st jaar tot aan 62 jarige leeftijd actief in de stukadoors wereld geweest. Zijn hobby's zij altijd geweest videofilmen, fotografie en het maken wanddecoraties van uiteen lopende materialen en diverse technieken zoals dit te bewonderen is op de foto en straks op 2 oktober op de expositie. Wilt u meer weten over zijn werk, tijdens de expositie beantwoord hij al u vagen.

Cor van Duffelen  Tiel

 

 

Corrie de Leeuw  aquarel/acryl schilderijen en beelden.

Corrie is een zeer  veelzijdige vrouw op het gebied van aquarel/acryl technieken, ook beelden van gasbeton passen in haar werk. Zij is een zeer creatieve vrouw die zich nu ook verdiept in het werken met olie verf.. Een aantal van haar werken zowel landschappen als werken met thema flora/fauna worden van haar op de expositie tentoongesteld, u moet dit gewoon komen zien.

Corrie de Leeuw  Tiel

 

 

Hanneke Brink - van Dok keramiek en kralen/sieraden.

De 'Parelketting op de Molenweg 1C  geeft aan waar het "Atelier Hanna B" is en wanneer het "open" is. Onder deze naam vervaardigt zij handbeschilderde keramiek en geheel naar eigen stijl gedecodeerd serviesgoed, rekening houdende met de vier jaargetijden. Fris en fruitig is een veel gehoorde opmerking, leuk als je pas drie jaar in de betuwe woont. Tevens beschikt zij  over een grote collectie kralen en ontwerpt zij sierraden. Zowel de keramiek als de sieraden zijn unieke exemplaren. Opdrachten in overleg mogelijk.

Hanneke Brink -van Dok  Molenweg 1C Beusichem  0345-501217 

 

 

Lea Ooms Moza´ek en Keramiek objecten.

Lea was altijd al een zeer creatieve persoonlijkheid op diverse vlakken. Laatste jaren heeft zij zich vooral bezig gehouden met moza´ek (maken van o.a. buste, ballen, lijsten en deze bekleden en maken van afbeeldingen met moza´ek) en keramiek (o.a. poppen, beelden en gebruiksvoorwerpen). U zult zeer verrast en enthousiast zijn over haar tijdens expositie tentoongestelde objecten.

Lea Ooms  IJselstein.

 

 

Martijn van Leeuwen  schilderijen en spiegels/muurbeschilderingen met mystieke/oosterse sfeer.

Al jaren is de grootste hobby van Martijn schilderen. Hij werkt met acrylverf en/of olieverf op linnendoeken, muren en glas. Zo heeft al diverse schilderijen gemaakt, enkele muurbeschilderingen in opdracht en spiegels beschildert. Het liefst maakt hij werken met een mystiek thema en/of oosterse sfeer.

Martijn van Leeuwen 06-57880422.

 

 

Marty Krielen  Encaustic art.

Marty heeft al een paar keer eerder mee gedaan aan exposities en kunstmarkten. De bezoekers zijn dan zeer verrast door dat hij ze te laat zien wat met een strijkbout gecreŰerd kan worden, maar een handje vol mensen heeft van deze vorm van kunst eerder gehoord. Ook was het bij voorgaande exposities erg leuk om te zien hoe kinderen hun eigen creaties maakten tijdens een demonstratie. Hij wil ook op deze expositie weer mensen laten verbazen door wat nieuwe kunstwerken te vertonen. Dus mensen kom kijken en zie wat er allemaal mogelijk is met een oude strijkbout en wat gekleurde bijenwas.

Marty Krilen 0345-683188  marty_party@planet.nl

 

 

Michelle Veld  Fantasie poppen en landschappen.

Het hobby thema van Michelle is "Fantasy". In het verleden heeft zij wat realistische olieverf, aquarel en acrylverfschilderijen gemaakt. Sinds kort is zij weer creatief actief. Haar hele leven heeft zij al een levendige fantasie en enkele jaren terug ontdekte zij dat meer mensen deze passie delen. Hierdoor is haar creativiteit ook weer wakker geschud en is zij fantasycreaties gaan maken. Zij maakt van een versleten barbiepop bijv. een mooie fee of bosnimf en van een oude lampen  fantasylandschappen met verlichting. Nieuwsgierig ??? kom gezellig even kijken en geef u mening.

Michelle Veld  0345-683188  marty_party@planet.nl

 

 

Jeannet van Leeuwen Figuratieve schilderijen.

De autodidacte Jeannet heeft een passie "SCHILDEREN". Haar inspiratie bron is de mens! Zij werkt het liefst met olieverf met gemengde technieken. Met behulp van paletmes, dik penseel of spons brengt zij de ontwerpen op het doek aan. Ook maakt zij soms een uitstapje naar o.a. bloemen.

Jeannet van Leeuwen  0344-661564 www.milza.nl

 

 

Fred van leeuwen  Beelden van gasbetonblokken.

De uitbeelding en vormgeving die in zijn hoofd ontstaan worden door het maken van schetsen passend gemaakt in een of meerdere gasbetonblokken.  Door beperking van de afmetingen van de gebruikte blokken (m.n. dikte) en maken van groepen ontstaan juist zeer verassende resultaten.  Wilt u meer over hem weten kijk dan op de pagina Fred beelden.

Fred van Leeuwen 06-51257881 fredderf@hetnet.nl  www.miliza.nl

 

Terug naar pagina agenda 2011

Terug naar hoofd pagina.